категорії: блоґ-запис

"Україна обрала Міс 2010..."

теґи: Галканова Олеся, міс Україна

 

Міс Україна – 20104 вересня у Палаці мистецтв України відбулося грандіозне шоу, а саме: «Міс Україна – Всесвіт 2010». Незважаючи на велику кількість ЗМІ та ще більшу кількість пліток свято вдалося на славу. Що там казати 20 років конкурсу – це гарний вік. Робота по підготовці була проведена потужна і це не дивно, адже Олександр Онищенко, засновник Міжнародної меценатської організації TOP Ukraine був цьому головною причиною.

А зараз все по черзі. Не буду розповідати про червону доріжку і сотні фотокамер та журналістів, які видряпувались одне на одного, щоб хоч краєчком ока побачити славетний світовий бомонд. Не буду розповідати і про позування зірок, одні з яких поводились вільно і природно, а інші були схожі на набундючених аристократів з століття так ХІХ. Розповідатиму про сам конкурс та цікаві курйози.

Отже, розпочнемо з найцікавішого, а саме: суконь і того, що можна ними назвати. Вечірня сукня – це один з найпоширеніших елементів дресс-коду на таких заходах, проте не всі вітчизняні зірки вірно зрозуміли це, тому було на що подивитись і з чого посмітись. Втішало лише одне, що конкурсантки Міс виглядали набагато вишуканіше ніж дехто з гостей. Наступне. Вразила скромність запрошених зірок, а Періс Хілтон, незважаючи на нарікання та скандали, була на висоті, але, нажаль, не в Україні. Як повідомив офіційний прес-центр конкурсу, нещодавній арешт (27 серпня) за зберігання кокаїну перешкодив відомій світській левиці з’явитись на шоу. Приємно вразив Жан-Клод Ван Дамм своєю вічною посмішкою протягом усього конкурсу. Посміхався він і тому, що цілий вечір від нього не відходила Ірина Білик. Очевидно, що після розлучення з Дікусаром поп-зірка змінила напрямок і почала залицятись до ровесників. Що ж стосується інших зірок, то хочу зауважити, що італійська діва Орнелла Мутті не тільки була на висоті, але в котре довела, що жінку прикрашає не тільки тіло, але й шарм та вміння спілкуватись. Загалом, серед запрошених гостей було багато знаменитостей, але різницю між їхніми і нашими було помітно. Висновок: відкритість завжди в моді.

Наступним предметом нашої розмови стануть гроші. Грошей пішло чимало, незважаючи на те, що ціна на квитки були, як для столиці, помірними. Отже деякі грошові факти. Корона Міс Україна – Всесвіт 2010 обійшлась організаторам у 250 тис. євро. Не маленька сума, чи не так? Не викликає сумнівів і ціна авто Renault Megane Coupe, на якому їздитиме «Міс Україна 2010». А про кілограми чорної ікри та чотири фонтани з шампанського «брют» по 250 келихів кожний, годі й говорити. Кризи немає, країна гуляє! Якщо хочеш якісне свято, то і затрат має піти достатньо. Такі вже правила.

І нарешті про переможницю. Щасливою Міс стала мешканка Одеси Катерина Захарченко. 21-річна красуня зізналась, що здивована, а подарунками, які їй вручили, потрібно ще навчитися користуватися за призначенням, зокрема авто. Загалом дівчина викликала приємне враження, проте говорила те ж, що і всі, про гарну родину, про натуральність і жодної пластики, що гроші не головне і за них почуття не купиш. Приємним став той факт, що львів’янка увійшла у шістірку, скажу Вам, що це також дуже добрий результат. Таки у Львові гарні дівчата!

Висновок. «Міс Україна – Всесвіт 2010» на даний момент залишається одним з найдорожчих і найякісніше зроблених шоу останніх років. Нажаль все гарне колись закінчується, але будемо вірити у те, що Анна гідно представить Україну на конкурсі світового рівня і звісно ми вболіватимемо за неї, бо вона ж наша рідна україночка.

 

Олеся Галканова